Make your own free website on Tripod.com

     

UMNO, Mahathir, Mahafiraun

Oleh Rakyat dijajah oleh UMNO

1. MT UMNO LULUSKAN PEMILIHAN PARTI 5 TAHUN SEKALI.

· Akhirnya apa yang dikatakan menjadi kenyataan, Mahathir@Mahafiraun sebagai Presiden Seumur Hidup UMNO@BN serta juak-juaknya meluluskan pemilihan parti 12 bulan selepas pilihanraya umum ( 5 tahun sekali ). Secara sah dan sahihnya apa yang dikatakan diktator dan gila kuasa terhadap Mahathir@Mahafiraun akhirnya telah diakui olehnya sendiri….!!!!

· Dengan mengunakan mesyuarat MT, Mahathir@Mahafiraun menunjukkan betapa berkuasanya dia….sedangkan banyak cadangan diterima dari MT…tetapi hanya satu diterima….yakni hanya cadangan pemilihan parti 5 tahun sekali datang dari Presiden sendiri…..dan seperti yang termaktub dalam undang-undang kuno UMNO@BN ciptaan Mahathir@Mahafiraun ….mana-mana cadangan dan arahan Presiden Parti tidak boleh disanggah atau ditolak…kalau ditolak jadi DSAI lah jawapnya.

· Dengan in secara rasminya mana-mana individu dalam UMNO@BN nak bertanding untuk pemilihan parti akan menunggu selesai pilihanraya umum, dan Presiden Seumur Hidup UMNO@BN ini sekali lagi terselamat dari tikaman orang UMNO@BN sendiri….??? Yang pastinya 2004 memang Mahathir@Mahafiraun dah tak ade lagi dalam UMNO@BN …pasal UMNO@BN akan berkubur pada waktu terdekat ini.

· Tujuan utamanya pemilihan 5 tahun sekali ini amat mudah…..

1. Nak selamatkan Jawatan Presiden Seumur Hidup UMNO@BN
2. Nak selamatkan Jawatan Parti juak-juak dan kroni UMNO@BN
3. Nak selamatkan anak-anak sendiri serta anak-anak juak-juak UMNO@BN
4. Nak melindungi segala kesalahan yang dilakukan semasa dalam UMNO@BN
5. Nak merampas segala hak ketuanan orang Melayu agar menjadi miliknya sehaja.

· Kini ahli Parti Patung Berhala UMNO@BN benar-benar telah diperbodohkan dan dicucuk hidung oleh Mahathir@Mahafiraun ,…. dan kenyataan meletakkan jawatan sebagai Presiden Parti hanya omong kosong dan penipuan kepada penjilat UMNO@BN ini…..bak kata orang…betapa bangangnya penyokong UMNO@BN ini….sehingga kentut dan tahi Mahathir@Mahathir dikatakan wangi…sewangi bunga tanjung……???

· Apa yang dikatakan oleh Almarhum Tunku Abd Rahman adalah benar….. jika Mahathir@Mahafiraun menjadi ahli UMNO@BN ….dia lah punca kerosakan dan kemusnahan UMNO@BN itu sendiri….sebab itulah saya pecat Mahathir@Mahafiraun ini dari UMNO@BN . Tapi kata-kata Almarhum Tunku ini diperlekehkan dan tidak diambil peduli oleh orang UMNO@BN …kerana beranggapan Almarhum Tunku ini telak nyayok ketika itu ….. tapi Allah s.w.t Maha Berkuasa….hari ini kata-kata Almarhum Tunku itu telah menjadi kenyataan….dan orang-orang yang membawa Mahathir@Mahafiraun masuk kedalam UMNO@BN semula masih lagi hidup……apa nak dikata terlajak jalan boleh undur…..tetapi terlajak perbuatan…padahlah jawapnya….??? Hanya seorang sehaja sehingga hari ini Perdana Menteri Malaysia yang meninggal dunia sebagai ahli UMNO@BN ….yakni Allahyarham Tun Abdul Razak …..??? sedangkan Datuk Onn sebagai pengasas pun mati diluar UMNO@BN ….. adakah Mahathir@Mahafiraun berhajat nak mati sebagai ahli UMNO@BN ….yang pastinya dialah orang yang akan menguburkan UMNO@BN bersama jasadnya sekali.

· UMNO@BN hari ini tidak mampu untuk berkokok lagi sebagai parti pejuang bangsa Melayu dan UMNO@BN juga tidak mampu untuk mendabik dada, ia sebagai parti rakyat Malaysia….yang tinggal kini adalah UMNO@BN parti untuk Mahathir@Mahafiraun serta juak-juak mereka. Dan UMNO@BN adalah parti khusus untuk orang yang sombong, bongkak, riak, takabur, tamak-haloba, pengkhianat bangsa dan agama, perompak, perogol, penagih dadah dan arak, gila seks dan segala keburukan yang ada dimuka bumi yang bersekutu dangan syaitan pujaan Israel.

· Akhirnya UMNO@BN hanya layak dikuburkan di pusat kumbahan Indah Water….semoga dengan ini segala jenis kekotoran yang ada dalam UMNO@BN akan lupus serta dinyahkan dari muka bumi ini….. UMNO@BN kini tiada lagi dalam hati rakyat dan bangsa Malaysia di alaf baru ini…..yang ada hanyalah rakyat mahukan REFORMASI KEARAH MALAYSIA YANG ADIL DAN BERPAKSIKAN AL-QURAN DAN AS-SUNNAH.

2. Antara Pemimpin UMNO@BN dan Rakyat Marhain.

· Apakah Mahathir@Mahafiraun sedar apa yang beliau cakapkan….atau memang dia dah nyayok atau Allah s.w.t segaja nak menunjukkan Mahathir@Mahafiraun ini pentingkan diri sendiri……….. " Rakyat biasa akan susah jika sekatan ekonomi dikenakan keatas Malaysia… tapi para Pemimpin Kerajaan UMNO@BN tidak akan merasa apa-apa kesan serta tidak tergugat dengan sekatan ekonomi ini…..hanya rakyat biasa yang benar-benar merasai kesusahan ini " …… apakah ini sikap seorang Ketua Negara…..senang makan sendiri…susah biar rakyat tanggung….??? Itulah hasilnya lebih 20 tahun Mahathir@Mahafiraun berada dalam Kabinet UMNO@BN …..dan sikap lontar batu sorok tangan makin hari makin terserlah tanpa perlu didedahkan oleh orang lain…tetapi dia sendiri mengakui dan menunjukkan yang dia adalah seorang hipokrit dan penipu.

· Dengan tujuan mengkambing hitamkan EZAM dan KeADILan, Mahathir@Mahafiraun serta juak-juaknya amat berharap rakyat akan terpedaya dakyah palsu mereka ini … kerana Mahathir@Mahafiraun dan juak-juaknya tidak mampu untuk menyanggah kata-kata EZAM…apa yang dikatakan mengenai Mahathir@Mahafiraun serta juak-juaknya dalah benar dan bukan satu pembohongan malah jauh sekali sebagai satu fitnah. Kita dapat melihat betapa takutnya Mahathir@Mahafiraun akan kehilangan harta dan kuasa …… sedangkan rakyat dan bangsa Malaysia sebenarnya telah lama kehilangan harta dan kuasa kerana telah dirampas oleh Mahathir@Mahafiraun serta juak-juaknya……dan rakyat marhain telah biasa hidup makan nasi dan garam ……..dan tidur beralaskan rumput……??? Yang pastinya Mahathir@Mahafiraun tidak rela dan takut, dia serta juak-juaknya merempat bak pengemis di Malaysia ini…..???

· Pada 27/10/2000 (Jumaat) Daim@Qarun telah membentangkan belanjawan untuk penjilat UMNO@BN serta juak-juaknya…..akhirnya kakitangan awam dan pegawai keselamatan diperbodohkan serta diperlekehkan sumbangan mereka membantu jentera Kerajaan…..kerana segala keuntungan dan kuasa hanya menjadi milik Mahathir@Mahafiraun dan Daim@Qarun sehaja. Dengan berselindung dengan nama K-Ekonomi, yang pastinya orang UMNO@BN serta ahli Parlimen mereka tidak faham apa itu K-Ekonomi…….belanjawan ini diistihar sebagai belanjawan rakyat…..apakah Daim@Qarun ingat rakyat marhain bodoh dan dungu dalam isu ini…biarpun diselitkan dengan perkataan yang cangih-cangih…..apa yang dikatakan oleh YB Mahfuz dan YB Syed Azman itu bohong dalam Parlimen adalah benar serta kena pada tempatnya.

Kini segala usaha yang dilakukan oleh Mahathir@Mahafiraun serta UMNO@BN dan juak-juaknya agar rakyat marhain mempercayai serta menyokongnya telah sia-sia sehaja…..walaupun dilambakkan dengan wang ringgit, harta, pangkat, seks, dadah, kuasa…..rakyat marhain telah membuat keputusan tepat dan tegas ….. selagi ada orang bernama Mahathir@Mahafiraun serta UMNO@BN dan juak-juaknya di Malaysia ini, sampai kiamat pun Malaysia akan difaraitkan kepada kroni dan penjajah….dan Islam akan menjadi satu nama diatas batu sehaja layaknya….. begitulah minda rakyat marhain hari ini … tak perlu dipaksa atau disuruh….malahan bayi dalam kandungan pun meraung ketakutan jika nama Mahathir@Mahafiraun serta UMNO@BN disebut.

Yang tinggal kini hanyalah sisa kekotoran dan kekejian diwarisi oleh penjilat UMNO@BN …… dan satu malapetaka dan bebanan kepada rakyat marhain untuk mencuci segala kekotoran ini dari bumi Malaysia yang tercinta ini. Hanya dengan bantuan Allah s.w.t serta kekuatan imam dan minda, rakyat marhain akan berjaya mengatasi segala bala Allah s.w.t kepada umat Muhamad s.a.w, Insya Allah.

" KEPADA SELURUH RAKYAT DAN BANGSA MALAYSIA - ADALAH DENGAN RASMINYA DI JEMPUT HADIR PADA 5HB.NOV.2000, ( 2.00 pm - 5.00 pm ) DI JALAN KEBUN, SHAH ALAM….BERSAMA-SAMALAH KITA MENYATAKAN SUARA RAKYAT SUARA KERAMAT….REFORMASI KEARAH MALAYSIA YANG ADIL ".

" KITA TUNTUT MAHATHIR@MAHAFIRAUN LETAK JAWATAN DAN DULI YANG MULIA YANG DIPERTUAN AGUNG MENGISTIHARKAN PARLIMEN DIBUBARKAN "

" KEMBALIKAN HAK KAMI HAK RAKYAT DAN BANGSA MALAYSIA YANG MERDEKA "

" Rakyat Yang Di Jajah Oleh UMNO@BN "
1HB.NOV.2000

REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL


PENERBITAN PEMUDA
24G, Jalan 4/21D, Medan Idaman, Gombak
53100 Kuala Lumpur
Tel : 03-40243530 Faks : 03-4630372
lutfi_detik@hotmail.com

"DETIK DAN Al - WASILAH SUDAH MATI!
HALANG PENCABULAN KDN TERHADAP KEBEBASAN MEDIA"